Aquest és un esdeveniment que es repeteix

CRECIMIENTO PERSONAL A TRAVÉS DE PELÍCULAS DE HOLLYWOOD

2022ds15oct10:00ds14:0010:00 - 14:00(GMT+02:00) CRECIMIENTO PERSONAL A TRAVÉS DE PELÍCULAS DE HOLLYWOOD

Detalls de l'esdeveniment

Redescobreix-te! a través de pel·lícules de Hollywood.

 La raó per la qual no som tan feliços, reeixits i realitzats com podríem ser és perquè no hem interioritzat i implementat adequadament els principis bàsics de la vida , com “descobrir i viure des de l’autèntic jo”, “seguir les lleis de l’univers” ( exemple, Llei del Mirall, Llei del Desenganxament, Llei de Karma)”, i “abraçar el nostre propòsit de la vida”.

Utilitzant escenes d’algunes de les pel·lícules més estimades de Hollywood, així com exercicis eficaços del camp de la psicologia, et puc ajudar a comprendre i integrar aquests principis per superar els teus obstacles i millorar la teva vida de gran mesura.

 

Taller de la Vida Autèntica, Part I: Comprendre, Acceptar, i Gestionar Els nostres Egos.

Sents la teva autenticitat ?

Pel·lícula destacada: Troy (2004)

Durada: 4 hores

dissabte, 15 d’octubre

Aportació; 50€

 El factor més important que influeix en el teu impuls cap al benestar i la felicitat és el teu ego i la teva capacitat per gestionar-lo i finalment integrar-lo. Utilitzant escenes de l’excel·lent pel·lícula Troia (2004) , mostro com fer exactament això perquè superis els obstacles que et prevenen fer la vida que realment vols al teu cor.

 

Taller de la Vida Autèntica, Part II: Sanar Nostre Passat, Empoderar-nos al Present

Sent la teva autenticitat II

Pel·lícula destacada: El xou de Truman (1998)

Durada: 4 hores

dissabte, 29 d’octubre

Aportació: 50€

No podem viure autènticament i lliurement en el present fins que no haguem abordat adequadament les ferides emocionals més importants del nostre passat i haguem superat els límits i les pors que adoptem dels altres . Aquest taller us ajudarà a fer exactament això.

Quien imparte:

David ha sido profesor, coach de vida y director de talleres durante más de 20 años. Tras sacar un título en psicología desde una de las mejores universidades de Estados Unidos, Vanderbilt, se certificó como coach y director de talleres por una de las principales empresas de formación de competencias en Estados Unidos, Fred Pryor. Durante muchos años impartió talleres sobre resolución de conflictos y habilidades de comunicación por todo Estados Unidos, tanto para el público en general como para empresas específicas.

Pero el impulso de David para ayudar a los demás a través del crecimiento personal va mucho más allá de las habilidades sociales cotidianas. David ha estudiado los principios más fundamentales de las tradiciones de sabiduría del mundo junto con las modalidades y técnicas de curación más efectivas de la psicología moderna, y ha combinado ambos para crear talleres y coaching de vanguardia que ayudan a las personas a superar sus obstáculos personales y lograr la vida de su corazón.

En 2016, fundó su propia organización, The Zen of Hollywood, en la que utiliza su pasión y conocimiento del cine de Hollywood para ilustrar sus puntos en sus talleres, creando así experiencias de aprendizaje únicas que son tan interesantes e inspiradoras como efectivas y transformadoras.

 

 

Temps

15 de octubre de 2022 10:00 - 14:00(GMT+02:00)

Deixa un comentari